CM Scientific

Welkom bij CM Scientific - Wereldwijde distributeurs van gespecialiseerde verbruiksartikelen voor wetenschappelijke laboratoria

CM Scientific is een gerenommeerd distributeur van gespecialiseerde verbruiksartikelen voor wetenschappelijke toepassingen, waaronder glazen capillaire buisjes, capillaire kwartsglasbuisjes voor gaschromatografie en vloeistofchromatografie, Tygon®-slangen en cuvetten voor spectrofotometers evenals cuvetten voor fluormeters aan universiteiten, onderzoeksinstellingen en toonaangevende commerciële organisaties verspreid over heel Nederland, de rest van Europa en wereldwijd.

CM Scientific ondersteunt zijn omvangrijke Nederlandse klantenkring al meer dan dertig jaar via zijn uitmuntende entrepots en distributiecentra, die in het Verenigd Koninkrijk gevestigd zijn.

Als een wereldwijde distributeur van gespecialiseerde verbruiksartikelen voor wetenschappelijke toepassingen beschikken wij over ongeëvenaarde ervaring wat betreft het opbouwen van hechte relaties met zowel klanten als producenten verspreid over de hele wereld. Dankzij ons uitmuntende niveau van dienstverlening hebben wij met onze klanten een duurzame vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn wij hun voorkeursleverancier van laboratoriumbenodigdheden. Daarnaast zij wij tevens een strategische partner voor de fabrikanten wier producten wij distribueren.

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment gespecialiseerde laboratoriumbenodigdheden. Bovendien bent u verzekerd van een professionele en efficiënte klantenservice, vanaf uw eerste verzoek om inlichtingen tot de bezorging van uw bestelling. Wij bij CM Scientific weten namelijk hoe belangrijk het is om een diepgaand inzicht in de wensen van onze klanten te hebben en om op betrouwbare wijze in hun behoeften te voorzien.

Wetenschappelijke laboratoriumbenodigdheden bij CM Scientific bestellen

Veel van de laboratoriumbenodigdheden die wij leveren, kunnen online via deze website worden besteld, met betrouwbare levering naar Nederland. Wij weten dat de meeste klanten onze producten in unieke toepassingen gebruiken en unieke behoeften hebben. Daarom staan de experts van onze technische ondersteuningsdienst altijd klaar met advies of om u met specifieke vereisten en bestellingen te helpen.

CM Scientific accepteert kooporders tevens via fax of e-mail. Zie onze pagina met bestelinformatie voor meer informatie.

Wij bij CM Scientific zijn trots op onze samenwerking met een groot aantal wereldwijd vooraanstaande producenten en ontwerpers van verbruiksartikelen voor laboratoria, die allemaal als experts in hun vakgebied bekendstaan. Hieronder worden enkele daarvan met naam genoemd. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over de laboratoriumbenodigdheden die wij leveren. Wij helpen u graag een oplossing te vinden die in uw specifieke wetenschappelijke behoeften voorziet.

Laboratoriabenodigdheden van CM Scientific

CM Scientific heeft een uitgebreid assortiment wetenschappelijke laboratoriumbenodigdheden op voorraad, waaronder buigbare capillaire buisjes van gesmolten siliciumdioxide voor chromatografen met CE-markering, glazen capillaire buisjes, capillaire kwartsbuisjes, cuvetten en cellen voor spectroscopie en fluormetrie en Tygon®-slangen.

Wetenschappelijke laboratoriumbenodigdheden van wereldleidende producenten

Wij bij CM Scientific zijn er tevens uitermate trots op dat wij de voorkeursleverancier en -distributeur zijn van laboratoriumbenodigdheden van enkele toonaangevende producenten in hun sector, waaronder VitroCom Inc. en Polymicro Technologies LLC. De overgrote meerderheid van onze standaard laboratoriumbenodigdheden kan online worden besteld en wordt vanuit ons magazijn verscheept. Voor op maat gemaakte ontwerpen kunt u contact opnemen met ons verkoopkantoor.

Glazen capillaire buisjes van VitroCom

CM Scientific is de Europese distributeur voor VitroCom Inc., een in de VS gevestigde specialist in de ontwikkeling en productie van glazen capillaire buisjes, doorzichtige capillaire kwartsglasbuisjes, glazen buisjes en cellen. VitroCom heeft meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van academisch en industrieel onderzoek en medische en glasvezel producten.

Tygon®-slangen van Saint Gobain

CM Scientific levert een uitgebreid assortiment Tygon®-slangproducten, elk vervaardigd om in specifieke gebruikersbehoeften te voorzien, waaronder bestendigheid tegen chemicaliën, temperatuurschommelingen en abrasie, evenals de hoogste zuiverheidsgraad en een lange gebruiksduur, in uiteenlopende diameters.

Capillaire kwartsglasbuisjes van Polymicro Technologies

CM Scientific is de Europese distributeur voor Polymicro Technologies LLC, de wereldleider in capillaire kwartsglasbuisjes voor gaschromatografie, vloeistofchromatografie en capillaire elektroforese. De capillaire producten van het bedrijf worden gebruikt in de chromatografieproducten van de meest gerenommeerde fabrikanten (OEM's) ter wereld.

Cuvetten en cellen voor spectroscopie en fluormetrie

Universiteiten, onderzoeksinstellingen en toonaangevende commerciële organisaties uit alle hoeken van de wereld vertrouwen op CM Scientific voor de levering van hun cuvetten en cellen. Wij bieden een volledig assortiment kwalitatief hoogwaardige optische cuvetten en cellen voor gebruik in uiteenlopende toepassingen en instrumenten, waaronder spectrofotometers en fluormeters.

Stromingstechnische en chromatografieproducten van Upchurch Scientific®

CM Scientific distribueert het volledige assortiment chromatografieproducten van Upchurch Scientific® evenals Upchurch-componenten. Upchurch heeft een wereldwijde reputatie wat betreft de ontwikkeling en levering van chromatografische ventielen, vloeistofaansluitingen en accessoires, waaronder PEEK slangen en roestvrijstalen buizen. Upchurch Scientific® werd in 1975 opgericht en maakt nu deel uit van de IDEX Health & Science Corporation.

Over CM Scientific

CM Scientific heeft een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij zijn integere en betrouwbare benadering van de distributiemarkt voor laboratoriumbenodigdheden, waaronder glazen capillaire buisjes, capillaire kwartsglasbuisjes voor gaschromatografie en vloeistofchromatografie, Tygon®-slangen en cuvetten voor spectrofotometers en fluormeters. Deze reputatie wordt gestaafd door jarenlange relaties met zowel opdrachtgevers als klanten. Wij streven ernaar om onze klanten en de producenten die wij vertegenwoordigen altijd professioneel en effiëntci van dienst te zijn en kunnen met trots zeggen dat wij aan de verwachtingen van al onze belanghebbenden voldoen.

Connect with Us