CM Scientific

Üdvözöljük a CM Scientific-nél - a speciális tudományos laboratóriumi kellékek globális forgalmazójánál

A CM Scientific az olyan speciális tudományos kellékek stabil forgalmazója, mint például a kapilláris üvegcsövek, gáz kromatogrÁfiai és folyadék kromatográfiai ömlesztett kovaföld kapilláris üvegcsövek, Tygon® csövek, valamint spektrofotométer küvetták és fluorométer küvetták egyetemek, kutató intézmények és vezeto kereskedelmi szervezetek számára egész Magyarországon, Európa többi részén és az egész világon.

A CM Scientific már több mint 30 éve támogatja széleskörü magyar ügyfélbázisát az Egyesült Királyságbeli székhelyéröl a kiváló raktározási és forgalmazási eljárásai révén.

A speciális tudományos kellékek globális forgalmazójaként egyedülálló tapasztalatokkal rendelkezünk az egész világon mind az ügyfelekkel, mind a gyártókkal való szoros üzleti kapcsolatok fejlesztése terén, s olyan szolgáltatási szintet nyújtunk, amely révén a laboratóriumi kellékek megbízható hosszú távú szállítójának tekintenek bennünket az ügyfeleink, és stratégiai partnerként kezelnek bennünket az általunk képviselt gyártó cégek.

A speciális laboratóriumi kellékek széles skálájából való készletezés, valamint a professzionális és hatékony ügyfélszolgálati szintek biztosítása során az elso tájékozódástól egészen a megrendelés maradéktalan teljesítéséig a CM Scientific-nél pontosan tudjuk és fontosnak tartjuk, hogy mire van szüksége az ügyfeleknek, és azt megbízhatóan nyújtjuk is a számukra.

Tudományos laboratóriumi kellékek rendelése a CM Scientific-tol

Az általunk szállított laboratóriumi kellékek zöme megrendelheto on-line errol a weboldalról Magyarországra történo biztonságos kiszáll�tással. Mivel tudjuk, hogy az ügyfeleink többsége egyedi alkalmazásokban és egyéni igények szerint használja a termékeinket, a müszaki támogatási szakértoink mindig rendelkezésre állnak tanácsadással, és foglalkoznak a speciális követelményekkel és megrendelésekkel is.

A CM Scientific szívesen veszi a megrendeléseket faxon vagy e-mailben is, ld. a részleteket a Megrendelési információ c. oldalunkon.

A CM Scientific büszke rá, hogy együttmuködik laboratóriumi kellékeket tervezo és gyártó számos vezeto világcéggel, például az alább felsoroltakkal. Az általunk szállított laboratóriumi kellékekre vonatkozó további információért kérjük, forduljon hozzánk, és szívesen állunk rendelkezésére, hogy megtaláljuk a megoldást az Ön tudományos követelményeire.

A CM Scientific laboratóriumi kellékei

A CM Scientific-nél készletet tartunk a tudományos laboratóriumi kellékek teljes skálájából, beleértve a rugalmas ömlesztett kovaföld kapilláris üvegcsöveket a CE kromatográfia oszlopokhoz, kapilláris üvegcsöveket, kvarc üvegcsöveket, küvettákat, valamint spektroszkópiai és fluorometriai cellákat és Tygon® csöveket is.

Tudományos laboratóriumi kellékek a világ vezeto gyártóitól

A CM Scientific örömmel szállítaná Önnek választott szállítójaként és forgalmazójaként a világ olyan vezeto gyártói által eloállított laboratóriumi kellékeket, mint a VitroCom Inc. és a Polymicro Technologies LLC. A standard laboratóriumi kellékeink túlnyomó többsége megrendelheto on-line a raktárunkról történo kiszállítással. Kérjük, az egyéni igényekkel forduljanak az ügyfélszolgálatunkhoz!

VitroCom kapilláris üvegcsövek

A CM Scientific az európai forgalmazója a VitroCom Inc., USA-beli gyártó cégnek, amely a kapilláris üvegcsövek, az átlátszó ömlesztett kvarc kapilláris üvegcsövek, egyéb üvegcsövek és cellák tervezésére és gyártására szakosodott. A VitroCom már több mint 40 éves tapasztalatokkal rendelkezik az akadémiai és ipari kutatás, a gyógyszerészeti és száloptikai piac területén.

Tygon® csövek a Saint Gobaintól

A CM Scientific a Tygon® csövek teljes termékcsaládját szállítja, ezek mindegyike specifikus felhasználói igények kielégítésére szolgál, beleértve az ellenállást a vegyi anyagokkal, a homérsékletingadozással és kopással szemben, valamint a nagy tisztaságot és a hosszú élettartamot, továbbá a kapható termékek átméroinek széles tartományát.

Ömlesztett kovaföld kapilláris csövek Polymicro Technologies-tól

A CM Scientific a Polymicro Technologies LLC. európai forgalmazója. A Polymicro, a gáz kromatográfiai, folyadék kromatográfiai és kapilláris elektroforézis piacokra szolgáló ömlesztett kovaföld kapilláris csövek egész világon piacvezeto gyártója kapilláris termékeit használják az egész világon a vezeto eredeti berendezésgyártók a kromatográfiai termékeikben.

Spektroszkópiai és fluorometriai küvetták és cellák

A CM Scientific küvettákat és cellákat szállít egyetemeknek, kutató intézményeknek és vezeto kereskedelmi szervezeteknek az egész világon. A kiváló minoségu optikai küvetták és cellák teljes termékcsaládját kínáljuk az alkalmazások és a müszerek széles skáláján való felhasználásra, beleértve spektrofotométereket és fluorométereket is.

Az Upchurch Scientific® folyékony és kromatográfiai termékei

A CM Scientific az Upchurch Scientific® kromatográfiai termékei és az Upchurch szerelvények teljes skálájának forgalmazója. Az Upchurch az olyan kromatográfiai szelepek, folyadék összeköttetések és tartozékok világszerte ismert fejlesztoje és szállítója, mint például a PEEK cso és a rozsdamentes acélcso. Az Upchurch Scientific® 1975-ben jött létre, és most az IDEX Health & Science Corporation keretében müködik.

A CM Scientific névjegye

A CM Scientific jó hírnevet szerzett a megbízhatóságával és a szakértelmével az olyan laboratóriumi kellékek forgalmazási piacán, mint a kapilláris üvegcsövek, gáz és folyadék kromatográfiai ömlesztett kovaföld kapilláris üvegcsövek, Tygon® csövek, továbbá spektrofotométer küvetták és fluorométer küvetták, ezt bizonyítja a tartós kapcsolata a megbízókkal és az ügyfelekkel egyaránt. Célunk annak biztosítása, hogy professzionális és hatékony szolgáltatást nyújtsunk mind az ügyfelek, mind az általunk képviselt gyártók számára, és büszkék vagyunk rá, hogy teljesítjük minden érdekelt fél elvárásait.

Connect with Us