CM Scientific

Tervetuloa CM Scientificin kotisivuille - CM Scientific on maailmanlaajuinen laboratoriotarvikkeiden toimittaja

CM Scientific on jo pitkään toiminut tieteenalan kulutustarvikkeiden toimittajana. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. lasikapillaarit, kvartsikapillaarit kaasu- ja nestekromatografiaa varten, Tygon®-letkut ja spektrofotometriset kyvetit sekä fluorometriset kyvetit yliopistoille, tutkimuslaitoksille sekä johtaville kaupallisille organisaatioille Suomessa, muualla Euroopassa ja eri puolilla maailmaa.

CM Scientific on palvellut laajaa saksalaista asiakaskuntaansa yli 30 vuotta Britanniassa toimivien erinomaisten varasto- ja jakeluprosessiensa välityksellä.

Laboratoriotarvikkeiden maailmanlaajuisena toimittajana meillä on ainutlaatuinen kokemus suhteiden kehittämisestä niin asiakkaiden kuin valmistajienkin kanssa eri puolilla maailmaa. Korkeatasoinen palveluosaamisemme on tehnyt meistä luotetun pitkäaikaisen laboratoriotarvikkeiden toimittajan asiakkaillemme sekä strategisen kumppanin valmistajille, joiden tuotteita toimitamme.

Me CM Scientificillä ymmärrämme kuinka tärkeää on tietää, mitä asiakkaamme tarvitsevat ja toimittaa tuotteet perille luotettavasti. Tästä syystä meillä on laaja laboratoriotarvikkeiden valikoima ja me tarjoamme ammattimaista ja tehokasta asiakaspalvelua aina tiedusteluista tilauksen toteuttamiseen.

Laboratoriotarvikkeiden tilaaminen CM Scientificiltä

Monia toimittamiamme laboratoriotarvikkeita voi tilata tältä verkkosivustolta, ja toimitus Suomeen on luotettava. Koska tiedämme, että useat asiakkaistamme käyttävät tuotteitamme erityissovelluksissa ja heidän tarpeensa ovat ainutlatuisia, tekniset asiantuntijamme ovat aina tavoitettavissa vastaten kysymyksiin ja erityistarpeisiin sekä erikoistilauksiin.

CM Scientific ottaa mielellään vastaan tilaukset myös faksilla tai sähköpostilla. Lisätietoja löytyy Tilaustietoja-sivultamme.

Me CM Scientificillä olemme ylpeitä siitä, että työskentelemme useiden maailman johtavien laboratoriotarvikevalmistajien ja -suunnittelijoiden rinnalla, mukaan lukien eräät alla mainituista. Lisätietoja toimittamistamme laboratoriotarvikkeista saa ottamalla meihin yhteyttä. Autamme mielellämme löytääksemme ratkaisun tieteellisiin tarpeisiinne.

CM Scientific - laboratoriotarvikkeet

Meillä CM Scientificillä on varastossamme laaja valikoima laboratoriotarvikkeita, kuten taipuisia kvartsikapillaareja CE-kromatografiakolonneihin, lasikapillaariputkia, kvartsikapillaariputkia, kyvettejä ja kennoja spektroskopiaan ja fluorometriaan sekä Tygon®-letkuja.

Laboratoriotarvikkeet maailman johtavilta valmistajilta

Me CM Scientificillä olemme erittäin iloisia siitä, että eräät alansa johtavat valmistajat, kuten VitroCom Inc. ja Polymicro Technologies LLC, ovat valinneet meidät toimittajakseen ja jakelijakseen. Valtaosa tavallisista laboratoriotarvikkeistamme on tilattavissa verkkosivuiltamme, ja ne toimitetaan varastoltamme. Erityismalleja tarvittaessa, ota yhteyttä myyntitoimistoomme.

VitroCom-lasikapillaarit

CM Scientific on VitroCom Inc. -yhtiön toimittaja Euroopassa. VitroCom Inc. on Yhdysvalloissa toimiva lasikapillaarien, kvartsikapillaarien, lasiputkien ja -kennojen suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. VitroComilla on yli 40 vuoden kokemus akateemisesta ja teollisesta tutkimustyöstä sekä lääketieteen ja kuituoptiikan markkinoista.

Tygon®-letkut Saint Gobainilta

CM Scientific toimittaa laajan valikoiman Tygon®-letkutuotteita, jotka on valmistettu erityiset käyttötarpeet huomioiden, kuten kemiallisten aineiden kestokyky, lämpötilan vaihtelut ja hankaus sekä äärimmäinen puhtaus ja pitkäikäisyys. Saatavana on lukuisia halkaisijakokoja.

Kvartsikapillaarit Polymicro Technologies -yhtiöltä

CM Scientific on Polymicro Technologies LLC -yhtiön jakelija Euroopassa. Polymicron valmistaa kvartsikapillaareja kaasukromatografia-, nestekromatografia- ja kapillaarielektroforeesimarkkinoille. Se on alansa johtaja, ja lukuisat maailman johtavat OEM-valmistajat käyttävät sen tuotteita omissa kromatografiatuotteissaan.

Kyvetit ja kennot spektroskopiaan ja fluorometriaan

CM Scientific toimittaa kyvettejä ja kennoja yliopistoille, tutkimuslaitoksille ja johtaville kaupallisille organisaatioille maailmanlaajuisesti. Tarjoamme laadukkaiden optisten kyvettien ja kennojen täydellisen valikoiman käytettäväksi lukuisissa eri sovelluksissa ja instrumenteissa, mukaan lukien spektrofotometrit ja fluorometrit.

Upchurch Scientific® - fluidi- ja kromatografiatuotteet

CM Scientific toimittaa kaikkia Upchurch Scientificin® kromatografiatuotteita ja Upchurch-liittimiä. Upchurch-yhtiöllä on maailmanlaajuisesti tunnettu kromatografisten venttiilien, nesteliittimien ja tarvikkeiden, kuten PEEK-putkien ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen putkien, kehittäjä ja toimittaja. Upchurch Scientific® perustettiin 1975 ja on nyt osa IDEX Health & Science Corporation -yhtiötä.

Tietoa CM Scientificistä

CM Scientific on kartuttanut luotettavuuttaan laboratoriotarvikkeiden, kuten lasikapillaarien, kvartsikapillaarien kaasu- ja nestekromatografiaa varten, Tygon®-letkujen ja spektrofotometristen kyvettien sekä fluorometristen kyvettien, jakelumarkkinoilla. Tämä näkyy sen pitkään kestäneessä kumppanuudessa tärkeimpien päämiesten ja asiakkaiden kanssa. Pyrimme varmistamaan ammattimaisuuden ja tehokkuuden lähestyessämme asiakkaitamme ja valmistajia, joita edustamme. Olemme ylpeitä siitä, että täytämme kaikkien osakkaiden odotukset.

Connect with Us