CM Scientific

Velkommen til CM Scientific - global distributør af specialforbrugsartikler til laboratorier

CM Scientific er en mangeårig leverandør af specialforbrugsartikler til videnskabelige formål, herunder glaskapillærrør, kapillærrør af smeltet kisel til gaskromatografi og væskekromatografi, Tygon®-rør og spektrofotometerkuvetter og fluorometerkuvetter til universiteter, forskningsfaciliteter og førende erhvervsorganisationer over hele Tyskland, det øvrige Europa og globalt.

CM Scientific har opretholdt sin store kundebase i Tyskland i over 30 år med fremragende lagerførings- og distributionsprocesser i Storbritannien.

Som global distributør af specialforbrugsartikler til videnskabelige formål har vi uovertruffen erfaring med opbygning af solide forhold til både vores kunder og producenter over hele verden. Vores høje serviceniveau har gjort os i stand til at etablere os som pålidelig, foretrukken leverandør af laboratorieforbrugsartikler til vores kundekreds, og gjort os til en strategisk partner for de producenter, som vi er distributør for.

Vi fører et bredt udvalg af specialforbrugsartikler til laboratorier, og vi yder professionel og effektiv kundeservice lige fra første henvendelse frem til levering af ordren. Her hos CM Scientific forstår vi vigtigheden i at kende vores kunders behov og imødekomme det igen og igen.

Bestilling af laboratorieudstyr fra CM Scientific:

Mange af de laboratorieforbrugsartikler, som vi leverer kan bestilles online fra dette websted, med pålidelig levering til Tyskland. Fordi vi ved, at de flere af vores kunder benytter vores produkter til unikke formål og har unikke behov, står vores tekniske support-eksperter altid klar til at rådgive og håndtere specifikke krav og bestillinger.

CM Scientific tager også gerne imod indkøbsordrer via fax eller e-mail. Se siden Bestillingsoplysninger for at få yderligere oplysninger.

Hos CM Scientific er vi stolte af at samarbejde med mange af de førende specialiserede producenter og designere af forbrugsartikler til laboratorier, blandt andet til mange af de produkter, som omtales nedenfor. For at få yderligere oplysninger om de laboratorieforbrugsartikler vi fører, bedes man kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til en løsning, som passer til netop dine specifikke videnskabelige behov.

Specialforbrugsartikler til laboratorier fra CM Scientific

Hos CM Scientific fører vi et bredt udvalg af videnskabeligt laboratorieudstyr, herunder bøjelige kapillærrør af smeltet kisel til CE-kromatografikolonner, glaskapillærrør, kapillærrør af smeltet kvarts, kuvetter og celler til spektroskopi og fluorometri og Tygon®-rør.

Videnskabeligt laboratorieudstyr fra verdens førende producenter:

Hos CM Scientific er vi stolte over at kunne kalde os for den foretrukne leverandør og distributør af laboratorieforbrugsartikler til nogle af verdens førende producenter inden for deres branche, herunder VitroCom Inc. og Polymicro Technologies LLC. Størstedelen af vores standardlaboratorieudstyr kan købes online med levering fra vores varelager. Yderligere oplysninger om brugerdefineret design kan fås ved henvendelse til vores salgskontor.

VitroCom glaskapillærrør

CM Scientific er den førende distributør i Europa for VitroCom Inc. En US-baseret specialist i design og fremstilling af glaskapillærrør, klare kapillærrør af smeltet kvarts, glasrør og celler. VitroCom har over 40 års erfaring med akademisk og industriforskning og levering til medicinal- og fiberoptikmarkedet.

Tygon®-rør fra Saint Gobain

CM Scientific leverer et bredt udvalg af Tygon®-rørprodukter, der hver og især er fremstillet til at imødekomme specifikke brugerbehov, herunder produkter, som kan modstå kemikalier, temperaturudsving og afslidning, samt i mange forskellige diametre.

Kapillærrør af smeltet kisel fra Polymicro Technologies

CM Scientific er den europæiske distributør for Polymicro Technologies LLC. Som verdens førende leverandør af kapillærrør af smeltet kisel til gaskromatografi, væskekromatografi og kapillærelektroforesemarkedet, og mange af verdens førende OEM-producenter anvender Polymicro's produkter i deres kromatografiprodukter.

Kuvetter og celler til spektroskopi og fluorometri

Hos CM Scientific er kendt som den førende leverandør af kuvetter og celler til universiteter, forskningsfaciliteter og førende erhvervsorganisationer verden over. Vi tilbyder et fuldt sortiment af optiske kuvetter og celler af høj kvalitet, der er egnede til mange formål og instrumenter, herunder spektrofotometre og fluorometre.

Upchurch Scientific® fluidik- og kromatografiprodukter

CM Scientific er distributør af alle Upchurch Scientific®-kromatografiprodukter og Upchurch-fittings. Upchurch er kendt verden over for udvikling og levering af kromatografiventiler, væskekoblinger og tilbehør samt PEEK-rør og rustfri stålrør. Upchurch Scientific® blev grundlagt i 1975 og er nu en del af IDEX Health & Science Corporation.

Om CM Scientific

CM Scientfic har opbygget et renommé som en pålidelig leverandør af laboratorieforbrugsvarer til distributionsmarkedet, herunder glaskapillærrør, kapillærrør af smeltet kisel til gaskromatografi og væskekromatografi, Tygon®-rør og spektrofotometerkuvetter og fluorometerkuvetter. Dette fremgår blandt andet af vores langvarige forhold til såvel branchens førende producenter som til vores kunder. Vores mål er at sikre, at vi er professionelle og effektive i tilgangen til vores kunder og de producenter, som vi repræsenterer, og vi lægger en ære i at imødekomme vores interessenters forventninger.

Connect with Us